Ondergrondse verzetsstrijders in Syrië en Irak verzamelen beeldmateriaal en getuigenissen over de wreedheden van de zogenaamde jihadisten van IS… We kennen er al teveel van, maar er zijn ook dingen die we  niet kunnen zien… Zoals dit:

Sommige video’s worden bewust achtergehouden. Zo ontving de groep recent beelden van wiet rokende jihadisten. Abu Mohammed: “Die beelden zijn natuurlijk heel aantrekkelijk om te publiceren, maar toch hebben we besloten het niet te doen, omdat diegene die het heeft gefilmd daarmee in gevaar komt. We kennen ook mensen die alcohol uit Damascus naar Raqqa brengen voor de IS-strijders.” Hij kijkt ondeugend uit zijn ogen. “Misschien dat we daar ooit nog een video over naar buiten brengen.” 

Dan kraaien ze over vrouwen die zich moeten bedekken, terwijl ze zelf drugs en alcohol verbruiken? Zelfs al zijn het er maar enkelen die dit doen, het feit dat ze het kunnen doen, betekent dat de organisatie het toestaat. Het is duidelijk dat het hier niet om diepgelovige Moslims gaat, maar om opportunisten, testosteronhaantjes die oorlogje willen spelen, ziekelijke machtswellustelingen die op sadistische wijze hun inferieur persoontje willen compenseren.

schijnheilig

 

Moge Allah ze snel tot inkeer brengen of vernietigen! En moge Allah mensen die sympathie voelen voor dergelijke groepen laten beseffen dat je niet een ander oplegt wat je zelf niet doet.
Nog VOOR hij Openbaring ontving was Muhammad (vrede en zegeningen over hem) bij iedereen gekend als een oprecht en betrouwbaar mens, een fijne man, geliefd, eerlijk, attent… Wie dàt niet heeft is niet in staat Gods Boodschap van liefde en rechtvaardigheid op een geloofwaardige manier over te brengen.Lees het hele getuigenis hier:
http://www.demorgen.be/buitenland/het-ondergrondse-verzet-van-raqqa-spreekt-is-heeft-alle-persoonlijke-vrijheden-ontnomen-a2123283/
Advertenties